

- Домати, краставици, зеле, лук.
- Да ги варя, или да ги пека?
- Копай!

- Как е главоболието, от което се оплаквахте?
- Замина за няколко дни у майка й.

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]
Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]
Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!
Основната й съставка са тиквичките, а вкусът й е невероятен – пробвайте и няма да съжалите!
Бързо решение за гладници
55 златни спомена от нашето детство
Пиле със сочни зеленчуци по китайски в български прочит, което го прави още по-вкусно
Ако трябва с две думи да опишем вкуса, те определено ще са Леле Мале
Ето как да ги приготвите
Страхотна разядка от турската кухня, която с удоволствие ще опитаме
Изберете нещо леко за хапване
Поднесете Вонголе по украински в компанията на бяло вино